.

.

dinsdag 9 juni 2009

kijk mij nou....

Lieve Trudie... jouw dagelijkse reactie is de kers op de taart, de zon in een vijver weerkaatsend, de dauwdruppel op een spinnenweb, de geur van een pioenroos, van verse koffie en aromatische thee, de zachtheid van een angora vest, een zijden blouse en een wollen sjaal...dus... praat jezelf niets aan... jij en ik hebben een eigen band.. samen met Annie... ik haal net weer een kaart van jou uit de bus...deze maakt mijn dag weer goed..

Ik begon vanochtend alweer slecht...slapen was niet goed gegaan: ik heb elk uur gezien.. teveel malend om te kunnen slapen..maar ik ben toch naar de pedicure gegaan.. ik had wel eerst mijn "haar gedaan" wat make-up opgebracht..voor mascara heb ik echt nog te korte wimpers..het aanbrengen gaat in ieder geval heel lastig..zeker met mijn bijna onbestuurbare handen.. afijn... hier is de gevraagde foto Coralie...Ik ben toen ik terug kwam van de pedicure even langs het Kruidvat gegaan voor de door jouw aangeraden gel..dat ga ik morgen gebruiken... de pot gel die ik nu heb is al wat ouder:)..

Janneke kwam net even langs om te vertellen dat ze weer een miskraam heeft gehad afgelopen weekend.. 6 weken en 1 dag zwanger..dit is de 2de keer dat het niet goed gaat...

Toen ik vanochtend dit blog begon te schrijven had ik van alles te vertellen.. ik weet nu niet meer wat het is.. dus ik stop maar..

Mijn klaartje: Nee, deze keer geen kaart van.. maar onze Janneke... Ze heeft alle vertrouwen dat het echt gaat lukken...dat ze een zwangerschap zal voldragen...

fijne dag allen

3 opmerkingen:

 1. Allereerst, mooie foto joh! En nee, ik praat mezelf niets aan hoor, maar ik kan me voorstellen dat je meer hebt aan mensen die weten wat je voelt. Ik blijf toch je vriend meid, dat kan toch niet anders. Dus als ik dat allemaal ben, kers , geur, enzovoorts dan zie je mij gewoon hoor, lezen doe ik toch wel.Er moet toch iemand jou in de gaten houden? Wat een sneu bericht nu van Jannes. 6 weken is al best lang genoeg om goede hoop te hebben. Kan me indenken dat je hoofd nu niet naar iets anders staat. Dikke knuf voor jullie allebei: trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Frieke, het staat je geweldig en ik moet zeggen, ondanks dat je slecht geslapen hebt, zie je er voortreffelijk uit. Wat een beetje make-up al kan doen, hè!
  Ik heb trouwens ook slecht geslapen en heb op een gegeven moment mijn boek maar gepakt en ben uiteindelijk om half 4 in slaap gevallen. Een kort nachtje dus, maar och, dat halen we wel weer in!

  Wat sneu, dat het weer mis is gegaan bij Janneke. Ikzelf heb dit ook ooit meegemaakt en iemand vertelde mij toen, als je echt iets wilt dan gaat dat lukken. Ik heb daar vaak aan gedacht en erop vertrouwd dat het goed kwam. En het is goedgekomen. Ik hoop dat het met Janneke ook goed komt!

  liefs,
  Coralie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ollie vndt je geweldig ! Mooie foto! Jammer voor Janneke ! geef haar een dikke westvlaamse knuffel van Ollie.

  BeantwoordenVerwijderen