.

.

vrijdag 24 april 2009

Ze zijn getrouwd....

...vanmorgen, Gerdien en Bart.. het was druk in de "huiskamer" van de familie die nu het oude gemeentehuis bezit. Gerdien en Bart zagen er prachtig uit: zij had een ivoorkleurige strapless jurk aan met lange sleep en hij een heel donkerbruin pak met ivoorkleurig shirt. Zodra ik wat foto's heb zal ik ze laten zien hier….Oja het bruidsboeket bestond uit donkerrode rozen..

En onze Janneke ontdekte wat voor tatoo de stratenmaker heeft.. niet lachen.. het is Stampertje.. waarschijnlijk staat deze tatoo allang op zijn bil want nu is het een grote sterke man: de lijnen van de tekening zijn uitgerekt…. en nee zij durfde ook geen foto ervan te maken…

Ik was blij weer thuis te zijn na toch bijna 1 ½ uur. Ik heb me omgekleed en ben gelijk daarna in slaap gevallen..vanavond gaan we wel even naar het feest..maar dat is vanavond pas….ik had mijn nieuwe paarse pumps aan, een zwarte linnen rok en een zwart shirt waarop met paars en wit bloemen geborduurd stonden. Eerst had ik zwarte pumps aan, maar volgens Janneke konden mijn paarse heel goed.. oja en een zwart jasje met jouw speld Trudie..

Ik heb de rok vorige week gekocht, toen ik heel veel vocht vast hield.. volgens mij is dat minder geworden.. logisch want de trastuzumab is weer verder weg…in ieder geval als ik hem nou zou moeten kopen dan was hij zeker een maat kleiner geweest… dus ik moet echt opletten wanneer ik iets aanschaf bemerk ik nu….

Vannacht niet best geslapen.. ik weet ook niet meer wat ik doen of laten moet.. ik denk dat ik toch maar wat van die homeopathische inslaaptabletten haal.. want als ik maar eenmaal slaap denk ik..

Voor vandaag heb ik wel een klaartje.. nee niet de lieve bruid, noch de aardige bruidegom.. al zou dat goed kunnen.. nee..mijn klaartje vandaag is een onverwachte kaart van mijn collega's van school..zomaar…staat erop…en een dwaze koe….hij maakt me blij….

fijne dag verder

1 opmerking:

  1. Zo te lezen zag jij er zelf ook prachtig uit! Hoop dat je op dit moment nog even een glaasje heft op het bruidspaar. Lief zo'n kaart, zie je ze denken best aan je hoor. Knuf: Trudie
    P.S. Stampertje.......hihihihihi

    BeantwoordenVerwijderen