.

.

woensdag 8 april 2009

wind

Ik kom net terug van het plastic wegbrengen naar het verzamelpunt. Je ziet dan meteen dat er goed gebruik van gemaakt wordt. Er is een grotere container klaargezet naast die al vol was..Iedereen komt wel met minstens één vuilniszak vol plastic aan…of met een kleine plastic tas vol .. die mensen komen daar gewoon elke week 2 keer.. ik ga maar 1 keer in de 2 weken…. en dan heb ik eigenlijk 2 vuilniszakken maar dat kan ik op de fiets niet echt vervoeren. Eén zak is al lastig, zeker ook met de wind die er vandaag staat. Maar ik kan met mijn linker hand niet steunen, lastig remmen, of iets tegenhouden…normaal gaat dat wel..alleen nu is de pijn in mijn pols te erg.. ik hoop echt dat er morgen wat uit komt anders wordt het weer verder zoeken.

Ik ben een beetje duf, mijn hele gezicht is gezwollen van het vocht.. ken je die waterballonnen…? nou zo voel ik me…prik me maar lek denk ik dan.. dan ben ik dat vocht tenminste kwijt…al heb ik het idee dat mijn handen wel wat minder dik zijn.. links in iedere geval.. zouden die stroomstootjes van het EMG dat voor elkaar gekregen hebben? Donderdag word ik gebeld over de uitslag…..

Straks komt de mensendiecktherapeute aan huis.. voor de eerste keer, dus ik ben benieuwd. En ik mag de dokter even bellen om kwart voor 2 over mijn pillenzooi…hij was vanochtend niet aanwezig. Ja ik weet het wel Trudie, waarom rommelen in iets dat lijkt te helpen, maar ik slikte zoveel pillen op een dag en allemaal voor hetzelfde…misschien zit in deze ene pil het lang gezochte antwoord.. die paroxetine heeft als werking: jeuk bij kanker.. dat is wel heel specifiek benoemd hè. en dat hebben die andere allemaal niet.. die gaan voor: jeuk….

Ik heb een heel onbeleefde vraag … willen jullie allemaal een kaarsje opsteken voor Mieke A.? Het gaat niet goed met haar. En haar laatste loodjes zijn lood- en loodzwaar… ze vecht en vecht maar verliest uiteindelijk. Je vindt Mieke's blog door de link te volgen die in de rechterkolom staat onder "De moeite waard"…. Ik hoop dat we met al die kaarsjes haar pad kunnen verlichten…hier brandt er al één.

Mijn huis kijkt rommelig, maar ik kan er niet de vinger opleggen waar dat in zit.. misschien gewoon door de wind buiten, die mijn zicht binnen bepaald.. echt zo'n dag om of weg te kruipen in een stoel met een dekentje en een goed boek.. of lekker aan de kust mijlenver uitwaaien..Hier gaat geen van beide op.. ik woon niet aan de kust, dat maakt optie 2 al wat moeilijker, en om uit te waaien in de bossen.. dat gaat niet…

O Janneke komt binnen voor koffie.. dus ik stop hier mee..

allemaal een goeie dag en mijn klaartje.. een onbekende man zei me zomaar goedendag, hij dacht dat ik een ander was, verontschuldigde zich daar voor, maar we liepen samen een stukje op.. gewoon wat kletsend over het weer…. zie je wel dat het kan…. aardig zijn tegen elkaar.. en het kost niets

grts

1 opmerking:

 1. Naar hoor zo'n gezwollen oliebolletje. Ik hoop dat het snel slinkt. Ja je hebt gelijk natuurlijk, ik ben zelf ook niet van de pillen, heb hier een doos Tramadol staan en durf ze niet te nemen. Maar ja, je denkt zo als het nu helpt, je hebt al zolang jeuk. Maar het valt altijd te proberen dat is zo. Ik heb naast me een kaars staan, voor Mieke. Ik hoop dat het voor haar kalm en vredig mag gaan als het toch moet. Het is het enige dat je nog wensen kunt. Het is triest, ik kreeg gister nog zo een boodschap. Je zou je geloof erbij verliezen zo oneerlijk als alles soms is. Maar er zijn ook goede dingen natuurlijk, al zien we die soms door alle narigheid niet.
  Wanneer je morgen ervoor kunt zorgen
  dat je doet wat je wilt
  en dus niet wat je moet..
  dan is de dag van morgen zoet!
  Er is iets met willen en moeten, elk moeten dat een willen wordt is winst.
  Knuf meiske! Trudie

  BeantwoordenVerwijderen