.

.

maandag 27 april 2009

over werknaam Pimmetje en meerTja zomaar een hele dag overgeslagen op mijn blogje .. ik was te bezig te het luisteren naar mijn boek.. ik lees momenteel van Sophie Kinsella het boek Aanpakken.. eerder vorige week heb ik haar Shopaholic gelezen. Het zijn beide heel herkenbare situaties..wel in het overtrokken maar toch….dat ik het boek nu niet uitlees heeft te maken met de technische omstandigheden dat de batterij van mijn Zennetje leeg is.. iedereen heeft het altijd over iPod.. nou ik het een Creative Zen en ben erg heel tevreden en blij mee….hij speelt gewoon mp3 bestanden af, maar ook andere soorten geluids- en filmbestanden..

Verder ben ik zo'n beetje de hele dag alleen geweest.. Tonny zat in Helmond, hij was al vroeg weg…Ik was wel even naar mijn moeder. Onze Mardien en Kees waren er ook.. Kees is haar zoon die in Heeswijk woont met Marjanne en werknaam Pimmetje…..of te wel Marjanne is in verwachting en eind juli uitgeteld….

De was is er gisteren helemaal bij in geschoten… daar mag ik me direct aan wijden…ach.. even doen en het is zo gebeurd…vaak is dat het geval: beginnen….

en dat ga ik denk ik maar even doen…. morgen een hele ziekenhuis en fysio dag….bloedprikken en controles hoor….en lymfedrainage….maar het kost me echt een dag…..de sportschool vervalt daardoor.. het zij zo….

fijne dag allen

mijn klaartje voor vandaag….sinds eergisteren heb ik mijn lenzen weer in…..

2 opmerkingen:

  1. Ja,je kunt maar 1 ding tegelijk toch? Ik had mijn wasjes klaar, maar hier in Breda ligt voor een kazerne. Ik heb Deb er maar even van 2 verlost. Ik had ook een druk weekend, 2 verjaardagen, onze Ronald is 40 geworden.Als we straks klaar zijn met oppassen rijden we naar Loon op Zand om te gaan wokken, ter ere van die dag nog. 40 jaar moeder, sja is ook wel wat hé!Goed zeg dat je je lenzen weer in kan! Succes morgen meiske, ik hoop dat het niet al te vervelend is, knuf:Trudie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke foto! je haar is toch al goed aan het groeien hé! en die lijn van je valt heel goed mee hoor!
    hopelijk valt het morgen allemaal wat mee... zal es aan je denken terwijl ik mijn vergif krijg, hihi!
    fijn dat je elke dag weer een klaartje vindt en het hier deelt met ons!

    BeantwoordenVerwijderen