.

.

woensdag 29 april 2009

even vrouw in bonus

Vandaag heb ik een lummeldagje lijkt wel.. mag ook wel na alle inspanningen van gisteren.. ik had alleen mensendieck, maar dat is lachen en leuk om te doen.. vooral ook omdat Fieke heel erg gericht is op mijn gemak, hoe ik gemakkelijk wat taken kan doen, bewegen kan enzo..

Vanochtend werd ik wakker gebeld door Ton van Deurzen van de gemeente. Hij vertelde dat hij een spoedbetaling had laten doen. en toen ik mijn banksaldo bekeek via internet, stond het geld er al op. Even vrouw in bonus ...Dus nu gaan we voor die auto voor Tonny. Nee ik kan er niet zo één betalen, dat moet ik wel doen met een financiering, want Tonny heeft ook zijn wensen hè..

En na mensendieck ben ik op de bank in slaap gevallen.. het lijkt een gewoonte te worden… en wakker gebeld door de een of andere telefonische verkoop van weet ik veel wat. Dat is momenteel wel één van mijn ergernissen hoor.. Vooral die Nederlandse energie maatschappij kan er wat van… ik kan zeggen dat ik niet wil wisselen van maatschappij, ik kan het spellen, ik kan het snauwen, ik kan het duidelijk zeggen… niets helpt.. 2 keer per dag hangt er zo iemand aan mijn telefoon ondertussen en ik kom niet van die lijst af….wat ik ook doe en probeer…

Natuurlijk heb ik ook een klaartje: de zon schijnt nu lekker op mijn rug, de poes zit zich te wassen in die zelfde zon en ik kreeg van Fieke een spontaan compliment over mijn uitstraling…..wie durft te zeggen dat de zon nooit meer schijnt??

fijne dag verder

2 opmerkingen:

  1. Nou ik niet, ik zeg sltijd dat hij wel ergens schijnt toch? Wat ook wel eens niet goed opgenomen wordt. Lekker hoor, je centjes! Geniet van de zon, er komt nog meer, knuf: Trudie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat die man een spoedbetaling had gedaan want die centjes kunnen jullie goed gebruiken.

    Ja callcenters kunnen er wat van,en altijd om de ommogelijkste tijden.
    Het zijn colega's maar het is echt een appart slag volk hoor die outbounders.

    BeantwoordenVerwijderen