.

.

woensdag 22 april 2009

bah, bah, bah, en nog eens bah!!!

Het is om moedeloos van te worden.. ik kom net bij de fysio vandaan en zij, Janine, geeft aan dat er helemaal geen sprake is van een peesschede ontsteking… het hele polsgewricht lijkt geïrriteerd, dan wel ontstoken maar waardoor?? als iemand het weet…ik ben niet gevallen, heb me niet zwaar gestoten of zo iets… ik kan in elk geval bijna niets van de bewegingen maken die een pols zou moeten kunnen maken….dat is dus het symptoom.. maar de oorzaak??????
En daar word ik nu zo moedeloos van.. het is het een na het ander en niets volgens het boekje.. ieder ander mens heeft bij polspijn een peesschede ontsteking in de pols …ik dus niet… bah!

Vannacht overigens flink liggen spoken met jeuk en pijn in mijn handen en pols.. ik kon niet liggen….maar goed uiteindelijk tegen de ochtend toch even geslapen…weet je je wordt daar niet mooier op.. dikke wallen onder mijn ogen in een ballonnen gezicht….

En nu heb ik hoofdpijn…gewoon van de spanningen.. ik heb nooit hoofdpijn.. dat hoort niet bij mij.. maar nu onderhand wel.. het liefste zou ik wegkruipen in een hoekje, eens flink liggen grienen en wachten tot alles over is….ik heb zelfs geen klaartje….

4 opmerkingen:

 1. Dat is balen meiske, ik snap dat je nu wel eens duidelijkheid wilt. Dat je het zat bent. Het gesol, telkens weer andere beperkingen en narigheidjes. Ik kan je verdriet niet wegnemen door op zon en licht te wijzen? Ze zijn er wel, maar op dit ogenblik niet voor jou. Ik kan je geen moed inspreken als er niets in jezelf zit meer, de tank even leeg is. Toch.....je hebt nog zoveel, makkelijk praten hé voor mij, maar het IS wel waar. Arm om je heen : Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och,och, meis, kan me voorstellen dat je eens flink wil grienen. Het is niet plezierig om iedere keer weer allerlei vervelende klachten te hebben waar de specialisten geen duidelijke oplossing voor hebben.

  Ik zou je graag wat willen opvrolijken, maar snap dat dat nu even niet gaat.
  Ik hoop dat je vannacht wel kunt slapen en dat morgen voor jou toch weer een beetje de zon mag schijnen!

  dikke knuffel,
  Coralie
  groetjes,
  Coralie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weet dat ik aan je denk...

  Grote Zus (van Mieke) Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ellende toch steeds, kan me voorstellen dat je er ondertussen zo genoeg van hebt. Hoop dat je een beetje hebt kunnen slapen vannacht. Ik denk aan je!
  Knuf Maaike

  BeantwoordenVerwijderen