.

.

zondag 8 maart 2009

teveel

Levomenthol 2% carbomeeralcoholgel 1% dat is de naam van de menthol gel die ik gebruik.. dus eigenlijk een gewone mentholzalf maar dan in gel vorm..ach als het maar helpt en dat deden de mentholpoeder en zalf die ik zelf had gekocht bij de drogist niet... dit gaat wel.. het verwijdt de bloedvaten, en dat voel ik.. daardoor is de jeuk sensatie minder...verder voel ik me net als overreden door een vrachtwagen... zo gebroken... zo moede en zwaar..
en dan zit ik nu weer thuis op mijn eigen stoel achter mijn lappie...en in de zon...toch helpt het niet veel.. ik was net even mijn mijn moeder, ik wilde eigenlijk maar niet gaan, maar ben toch maar op mijn fiets geklommen.. Mardien en Ad en Magda en Berry waren er ook...Mardien wist alles weer.. op alles wat ik zei, kende zij wel iemand die het ook had meegemaakt en toch kinderen had gekregen, beter was geworden enzovoort enzovoort. Het is een lieve meid en ze bedoelt het waarschijnlijk allemaal goed,,, maar ze snapt niet dat ik niet zit te wachten op de verhalen van een ander die....blablablabla...
ik ben uiteindelijk maar gewoon weggegaan...

en nu zit ik thuis.. alles is me even te veel.. dus ik stop met dit blogje.. morgen weer een dag...

4 opmerkingen:

 1. bah, wat een vervelende toestand weer, zo'n reactie die vooral jou niet verder laat zijn... dom hé, mensen bedoelen dat wellicht zoek, maar het is zo pijnlijk om altijd die verhalen over anderen te horen hé!
  ik hoop dat de zalf werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet wat je bedoelt, ik probeer zelf altijd dat niet te doen, t'zal ook vast wel eens gebeuren, maar ik let er wel op. Soms kun je zo teleurgesteld zijn in je familie hé, je verwacht andere reacties, echt meevoelen en meestal ontaardt dat in dit soort prietpraat, goed bedoeld weliswaar maar deprimerend. Dikke knuf en ik hoop dat je wat kunt slapen vannacht, Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Frieke, als we toch eens leerden, ikzelf ook, om te luisteren naar de ander die het op dat moment moeilijk heeft.

  Ik hoop dat het vannacht een beetje gaat en dat de gel inderdaad verlichting blijft geven.

  Liefs
  Gerlot

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopelijk heeft de zalf geholpen meis,want jeuk is toch een regelrechte ramp,vooral als er niks helpt.

  Jammer genoeg zal je altijd van die mensen hebben die het altijd weer van een ander weten en hoe het dan is afgelopen,maar op zo'n moment heb je er niks aan en gaat het niet over een ander maar over jou en dat is toch heel wat anders en jij hoefd nu net niet te weten hoe het bij die andere gegaan is..

  Ik zal me eens gaan aankleden,de jeugd wakker maken en dan zorgen dat ze naar school gaan en dan ga ik naar me werk,vandaag maar tot 2 uur dus dat is wel even lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen