.

.

maandag 9 maart 2009

koud hè..

Ik kreeg toch zo'n lieve kaart van Greet... dankjewel meidje.. ik ben er heel blij mee, enne... van het zelfde hè... Van Trudie krijg ik ook altijd bijna elke week wel een kaart. Ik ben hier ook geweldig blij mee meidje al zeg ik dat niet altijd.. ze zijn zo mooi en je bent zo attent...ook door elke dag hier een reactie te geven..en niet te miepen... ik ben blij met jullie als vrienden..
Ik kom net terug van de drainagetherapeut.. het regent en mijn fietszadel was doornat... lastig hoor als je dan erop moet zitten.. vroeger had ik altijd wel een pastic zakje onder mijn zadel.. maar nu heb ik daar enkel aan gedacht en er niets mee gedaan..niet zo slim dus.. in ieder geval.. net als gisteren heb ik gruwelijk veel last van mijn linkerarm... ik kan hem niet boven de schouder optillen..het zit in een peesschede en het voelt als een ontsteking van dat ding door overbelasting...
Ik heb net de dokter gebeld met het verhaal dat ik mezelf 's nachts openkrab, dat de pillen overdag wel werken en de gel ook, maar dat het 's nachts toch een ander verhaal is.. het leek de eerste 2 nachten wel beter, maar het werkt niet zoals ik graag zou willen.. en temeer ook niet omdat het slechts bestrijden is, geen oorzaak vinden.....dan denk ik toch had ik maar schurft of zo.. dat schijnt weer voor te komen zag ik gisteren ergens.. want dan was er een oorzaak en kan er goed naar een oplossing gezocht worden... bij mij blijft het gis werk... welk medicijn, welke combinatie, welk wat dan ook geeft zo'n heftige jeuk reacties en dan geconcentreerd vanaf 18.00 uur tot 6.00 uur..

De gehaktballen met aardappels, jus en bloemkool waren erg lekker .. en het is dat ik jullie reacties wat laat las, anders had je gewoon kunnen mee eten..
Wat het vandaag wordt weet ik nog niet.. ligt er even aan wanneer ik weer terug ben uit het ziekenhuis en hoe ik me dan voel.. ik mag direct voor een MRI ..o joy...

Ondertussen heb ik het goed koud, ik ga een vest pakken en een kopje thee.... allemaal een fijne dag ondanks de regen en de kou..

1 opmerking:

 1. Het is hartstikke koud, zeker! Hans is ook aan de beurt geweest met een kies, loopt nu ook met een dikke wang. We zullen maar een knipkaart nemen. Ik hoop zo dat je eens antwoord ooit krijgt, ik google op internet voor je, maar heb je tijdgerelateerde jeukaanvallen nog niet gevonden. In the meantime, sterkte, elke dag heeft zijn eigen sores maar ook zijn eigen kansen toch?

  kom dan hou ik je vast
  we kleuren stil
  de wereld mooi
  in zachter groen

  je hoeft het niet alleen
  te doen

  kom
  Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen