.

.

donderdag 19 maart 2009

geen succes

Ik ben weer thuis van een zeer onbevredigend bezoek aan de neuroloog(dr. Garssen).. laat ik het erop houden dat ik hem zeer kortaf en korzelig vond, lomp in zijn onderzoeken en hij zei nog net niet dat ik me aanstelde, maar zo behandelde hij me wel.. kortom: geen succes.. er wordt wel een EMG gedaan.. voor een mogelijke capillair tunnel syndroom en ik ben verwezen naar een mensendieck therapeut.. prima .. ik wilde toch alleen maar fysio zodat ik mijn nek weer kan bewegen...laat ik het hier maar niet meer over hebben..

De zon schijnt hier uitbundig. Gisteren hebben Tonny en ik ons voortuinplan doorgesproken en we zitten op één lijn. Dat is dus gemakkelijk. Als alles goed is gaat Tonny vandaag nog aan de slag met de tuin vrij maken van "troep"... struiken enzo.. die weg mogen..Tevens wil hij een paar struiken en planten verplaatsen...dat had ik hem vorig jaar al gevraagd, maar daar was niets van gekomen.. nu dan toch wel hoop ik..

Morgen mag ik weer naar het Carolus, maar dan voor een lading Herceptin... ik heb nu nog steeds niets gehoord over de hartfilm, dus dat zal wel goed zijn..Deze hele week, behalve maandag, heb ik dus elke dag wel één of meer dokters en/of verpleegkundigen gezien.. daar word je toch niet goed van.. ik ben het dan echt spuug en spuug zat..
En het is nog niet afgelopen.. eerst nog een echo van de schildklier en haar omgeving en dan die EMG.. en ik houd voorlopig mijn mond gewoon...

ik ga nog lekker even op de bank liggen, in de zon....
grts

1 opmerking:

 1. pff wat een elende dat ze je niet begrijpen,want dat is het denk ik....
  Somige dokters moeten toch wel eens een cursus comuniceren hebben hoor want daar schort het wel eens een heleboel aan....

  Even over de RSS als je hem opnieuw invoerd misschien dat hij het dan wel weer doet,anders weet ik het ook niet..
  Fijne avond nog,ik ga vroeg me bedje in,ben door de emotie's ff op.
  Liefs Gisella

  BeantwoordenVerwijderen