.

.

donderdag 8 januari 2009

kriebels

jaja Trudie, lach jij maar.. ik moet het stiekem ook, maar leuk is het niet.. ik vraag nog zo: wil je even proefpersoon spelen.. ik proef nog niet alles namelijk.. krijg je zo iets..daar heb ik helemaal niets aan..dan heb ik meer aan jouw opmerking dat de recepten er lekker uit zien... nu nog proberen en dan becommentariëren hè..is dat een bestaand Nederlands woord?? het zal wel..
Ik ben blij hier met de toegankelijkheid van de tandarts.. dat is een hele stap vooruit hoor.. een aantal jaren geleden was dat ook niet zo... maar nu gelukkig wel.. ik duim echt voor je dat je vandaag terecht kunt.. zeker voor de ontsteking zich nog verder uitbreidt... dan ben je mooi klaar.. succes in ieder geval.

Gisteren heb ik met mijn stagiaire gesproken.. ze blijft het hele schooljaar... daar ben ik blij om want om meteen weer volle bak te gaan, is te veel gevraagd.. ik weet ook helemaal niet wat die trastuzumab doet... ik heb het wel al gehad, in combinatie met chemo, maar toen waren de hoeveelheden kleiner.. in ieder geval: ik ging er van onderuit.. dus hoe het nu is.... een groot vraagteken.. misschien gewoon lekker niets.. dat zou fijn zijn. Afijn ik merk het vanzelf de 16de..

Gisteren even een bestelling papier gedaan bij VikingDirect. Ze hadden een pak papier voor net geen 2 euro ( 1,99)wel exclusief.. maar met BTW erbij nog lang geen 3 euro wat ik laatst zou moeten betalen bij WKS.. nee ik let echt wel op de kleintjes.. plus dat ik waarschijnlijk een gratis DVD speler erbij heb.... dat is toch een leuk cadeau voor iets of iemand? Jaja ik weet het.. die dingen kosten geen knoop, maar als je nu zelfs die knoop niet over hebt,dan is het toch wel handig als je hem kan krijgen.. wat jullie....

Ook heb ik gisteren mijn kopieermachinemonteur gebeld.. ik heb zo'n oplichtend schenkkannetje op het dashbord staan.. en dat is niet zo het hoort.. dan moet je een monteur erbij roepen.. dus ik naar Schijndel bellen..als René in de buurt is, komt hij langs, gaf zijn moeder aan. Zo hoef ik geen voorrijdkosten te betalen, lief hè..... nu hoop ik alleen dat het niet te lang duurt voor hij komt. Ik vind zo'n oplichtend kannetje maar niets....Alma, de moeder, zei wel dat ze voor 300 euro een goede nieuwe had, maar als deze gewoon goed is na een beurtje, dan ben ik gek als ik een andere koop. Het wordt een ander verhaal als deze versleten is. Iets wat goed kan. Nu ben ik van haarscherpe officiële kopiën gelukkig niet afhankelijk van mijn kopieermachine.. dat kan op de printer ook. Daar zit ook een kopieerfunctie op. Een kleuren kopieerfunctie zelfs. Maar ik ben voor gewoon praktijkgebruik veel goedkoper uit met de kopieermachine en af en toe een toner.

Ik ben met mijn gewicht iets gezakt in vergelijking met vorige week donderdag.. precies 1 ons.. dus langzaamaan breek het lijntje niet.. nu zien te consolideren. Maar dat zal ook wel lukken. Gewoon normaal en goed eten maar vooral regelmaat. Dat is de truc als je al over een truc spreekt.

Er hangt een koude mist hier. Verwonderlijk want in de mist is het meesat niet koud. Dat voelt als een warme deken.. maar nu is het koud. Ik weet nog niet of Evelien vandaag komt. We zien wel...en anders poets ik wel zelf.. ik moet echt iets aan mijn vloer doen...dat zout erop is niet best..
Zo zie je maar.. ik ga weer steeds meer zelf doen...ik moet alleen daar maat in houden...maar dat is en ander verhaal....

Ik heb nog steeds mijn pijn en daar is nu jeuk bij gekomen.. ik had een paar dagen terug mijn mond daarover moeten houden. Dat was slimmer geweest. De jeuk zit onderhuids, smeren met een zalfje helpt niet echt. Maar ik heb het gevoel in een cirkel te zitten.. begon ik vorig jaar ook niet met jeuk???? Laat ik dit gedachtenpad maar vlug verlaten...daar schieten we niets mee op.

Ik ga een kopje troost pakken.. en me wentelen in de roes van de net ingenomen morfine...

Evelien komt net binnen.. dus I am off the hook zoals we zo mooi zeggen.... enne zij vond de macaronischotel wel lekker. Ik had wat bewaard en opgewarmd voor haar.

grt
en even terug.. René is ook al net langs geweest... hij kwam, frutselde wat en klaar... en hij sprak over een goede kopieerder voor 160 euro.. digitaal.. dus als deze het nu ineens opgeeft.. wat gemakkelijk kan.. heb ik voor een klein bedrag een gloedje nieuwe.. nadeel: minder kopiën mogelijk met 1 toner.. nu draai ik 3000 kopiën met 1 toner... met de nieuwe machine zou het 2000 zijn.. de toners zijn ook rond de 50 euro.. dus ik ben beter af met dit apparaat.. tenminste zolang hij het nog doet...want onderdelen zijn bijna niet te koop en een nieuwe drum is dubbel zo duur als een nieuwe machine...gelukkig kan de drum nog even volgens René...en daar ga ik maar van uit....

1 opmerking:

  1. Ja het is altijd wat met de randapparaten, het kost je altijd geld, lol! Ja sorry hoor, ik weet dat het voor jou niet leuk is, maar die verhalen en dan zie ik zo'n gezicht erbij, sja ik moet er om glimlachen. Ik ga zo aan de spaghetti, saus ook zelf maken met verse groenten enzo. Ik ben al 2 kilo kwijt. Nja, nee de kaakchirurg kan pas volgende week donderdag en dan heb ik nog mazzel dat ze me er tussen proppen. Normaal was het maart geweest. Ze moeten hem eruit snijden, dan hechten en als de wond genezen is kan ik naar de tandarts om te zien wat we in dat gaatje stoppen. Fijn dat je stagiere nog blijft, een beetje back-up is altijd handig. Hier mist het ook heel erg, het is waterkoud. Vervelend van die jeuk joh, had beter weg kunnen blijven vind je niet? We gaan week 2 alweer in van Januari, ik vind het een rotmaand en zeker met al die spanning hier.Een fijne avond meidje!!!!! knuf: Trudie

    BeantwoordenVerwijderen