.

.

zondag 7 december 2008

doorwaakte nacht

het is weer goed mis.. niet kunnen slapen.. elke 5 minuten onderhand naar de wc...en ik ben er zo slap van.. de diarreeremmers helpen even niet.. misschien straks.. het is een chemo bijwerking..maar goed het leven draait door.. dus ik ook...

ik ben de smoor aan het maken.. het ruikt heel lekker.. ik denk dat het ook lekker smaakt.. maar dat weet ik dus niet.. daar heb ik Tonny voor nodig..en die is er niet.. hij is ergens schieten geloof ik.. of naar en beurs of.. weet ik veel wat.. hij heeft het wel gezegd maar ik ben het vergeten...

vandaag dus niet naar mijn moeder.. ik heb haar wel even aan de telefoon gehad.. het gaat prima met haar.. en ze heeft te eten dus die smoor kan morgen ook naar haar toe..
beugels bij de wc heeft ze niet nodig.. ze redt zich met haar stok.. nou prima dan.. dat scheelt Tonny weer werk...

grrrrrrrr.....ik baal hiervan... en ik krijg gruwelijke dorst.. ik ben ondertussen uitgetheed.... zal ik een wijntje durven nemen.. ik denk het we.. alleen de fles open zien te krijgen.. de vorige keer lukte mij dat niet.. nouja ik zie wel..

allemaal een fijne zondag verder.. morgen gaat het vast beter

grts

1 opmerking:

  1. Waardeloos zo'n doorwaakte nacht meidje. Ja ik ben niet weg, zit thuis, ook diarree en misselijk, Hans trouwens ook. Misschien kunnen we morgen gaan, ben er zo aan toe. Je smoor ziet er lekker uit! Heb je dat wijntje nog genomen trouwens?

    BeantwoordenVerwijderen