.

.

donderdag 20 november 2008

nog niks waard

ik ben in ieder geval consistent., als je dat ook van personen kunt zeggen. ik blijf moe.. vanochtend kon ik bijna mijn bed niet uit, maar Evelien zou komen poetsen: ik moest wel... en ook mijn moeder kwam op de koffie.. dus volle bak... ik wilde eigenlijk de ruiten gezeemd....daar was ik vanochtend zelf maar alvast mee begonnen... de twee ramen voor.... alleen de binnenkant.. daarna was ik zo afgepeigerd, dat ik de boel aan de kant heb gezet.. gelukkig kwam toen ook mijn moeder.. en hebben we koffie gedronken.. tegen de tijd dat Evelien kwam, regende het... geen ramen buiten zemen dus... wel heeft Evelien nog de keukenramen gedaan.. ach beter iets dan niets, denk ik maar.. voor de rest is er niets gepoetst.. het zat er gewoon niet in.. dat merk ik vaker als Jaimey er is... ach dat komt wel weer goed.. zo vuil wordt mijn huis niet in een week met alleen Ton en ik aanwezig..

naast moe ben ik ook weer misselijk en slik ik diarreeremmers.. obstipatie is niets, maar de rees ook niet... ik ben benieuwd wanneer dit weer ophoudt. Morgen weer een chemo.. misschien slaat het nu eens door naar de goede kant.. ik ga er in ieder geval voor..

Ja Greet ik wil je groentekoekjesrecept wel hoor.. zoals ik al op merkte ik wil wel meer, maar dat zit er helaas nog niet in...

Nee hoor Coralie.. het was zeker niet te lang.. daar zijn we zelf immers bij.. en we zijn allebei welzo dat we het ook durven zeggen..

Ik ben nu zover afgedwaald met mijn herseninhoud dat ik dit beicht ga sluiten.. ik weet niet eens meer waar ik het over heb...
morgen is het vast stukken beter..

3 opmerkingen:

 1. terkte maar weer morgen en ik hoop alles wat jij ook hoopt, knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi meidje, ook van mij sterkte morgen......en maar weer afwachten hoe het uitpakt en blijven hopen dat het meevalt

  Knuf Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey lieverd,oe is het nu met je na je chemo van gisteren?Ging het beter dan de vorige keer toen je zo naar werd.
  Een fijn weekend meis

  BeantwoordenVerwijderen