.

.

woensdag 8 oktober 2008

brandlucht, nieuwe pan en rijk

het was echt zo'n dag gisteren als zo'n dag... druk, een overheersende brandlucht vanuit Veghel.. de wind stond deze kant op.. Evelien op bezoek met Jaimey.. en tussendoor gekookt en boodschappen gedaan waarbij ik heel veel mensen heb gesproken.. verder natuurlijk naar Janneke's verjaardag waar het ook heel druk was.. dus ik dook doodop mijn bed in om toch weer een paar uurtjes te kunnen slapen.. dat is dan gelukt tot half 3..

Gisteren hebben we voor het eerst de actifrypan gebruikt.. ideaal... maar ik denk niet voor een gezin met meerdere personen.. of je moet in etappes gaan bakken.. ach we hebben hem nu één keer gebruikt met krieltjes... ze kwamen er prima uit.. en erg lekker, nauwelijks olie gebruik.. volgens mij kan het zelfs helemaal zonder.. vandaag gaan er kippenpoten in en frietjes.. ja na elkaar hoor..
ik heb nog beef over.. dus dat wordt een ratjetoe.. maar het fijnste is wel: geen frietpanlucht te bekennen..

Ik heb verder weinig te melden.. alleen die pijn ja die lijkt wel op een heel sterkte kramp... snijdend... op een schaal van 1 tot 10 scoort hij nu een 8.. vannacht was dat een 12.. ik neem straks gewoon paracetemol.. dan wordt het een doffe 7 en daar is mee te werken..

allemaal een fijne dag, doe geen gekke dingen en bedenk als je het even niet zit zitten... als je staat ben je groter....

mijn klaartje voor vandaag: ik heb alles wat ik nodig heb.. ik ben een rijk mens


grts

3 opmerkingen:

 1. Mooi klaartje hoor, alles en nu ook nog een fry pan erbij! Sja drukke dagen, je moet maar denken , de dag gaat sneller om dus des te eerder ben je van die chemo af. Fijn dat je wat hebt kunnen slapen. Dus die pan bevalt? Zal er eens over denken om er ook 1 aan te schaffen. Sterkte met de pijn, kramppijn hé, ik weet nu ongeveer dan wat je voelt en das niet lekker. Ik voelde het altijd ook zo erg in mijn kaken, of je kiespijn hebt en bij de oren , of je oorpijn hebt. Borsten ook, of je stuwing hebt, na ja, die pijn voel je overaL eigenlijk. Mijn schoonvader zei later altijd tegen me, ja dan is je leger op pad. Ik ...leger? Ja je witte bloedlichaampjes gaan marcheren om de ontsteking of wat dan ook op te ruimen en veroorzaken een file in je lymfen. Vind dat wel een beeldende verklaring. Toch wijs van die man zo een 40 jaar terug, wat wist men toen? Meiske hou je aan je klaartje en heb een fijne dag. Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals ik het las op je blogje, gaat het eigenlijk met goed met je hé. Flink zo!
  Maar nu nog zorgen dat die pijn verdwijnt ! Die heb je er echt niet nog bij nodig zulle. En pijnloos voel je je sowieso duizend man (vrouw) sterker.
  Dikke knuf
  Ik denk aan je

  Argos-Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He jakkie dat is echt niet fijn en doet me eigelijk en beetje denken aan mijn schouder,mar bij mij komt het omdat die knt niet beweegt en dus er aan de banden getrokken word..

  Die pan is in ieder geval niet voor ons dus weggelegd we zijn een te groot gezin hihi.
  Ik ga ff bijkomen voordat ik met de jeugd naar de film ga.
  Kus Gisella

  BeantwoordenVerwijderen