.

.

dinsdag 23 september 2008

weer opgelost

natuurlijk, ik zie dat jullie het allemaal wel herkennen.. het gaat hier dus echt net zo... hoppa.. ineens en waarover... nouja... ik wil hem ook echt niet kwijt.....en hij mij ook niet.. dat maakt het allemaal zo moeilijk zegt ie dan... de lieverd..


goed over tot de orde van deze dag.... de nacht was weer een ramp.. ik weet niet meer hoe ik liggen kan en moet.. het maakt niet uit, zodra ik wil draaien lukt het niet of met de grootste moeite... mijn hele rechterkant wil dan niet meer... eerlijk gezegd weet ik nog niet bij wie ik hiermee tercht kan... dus ik wacht toch maar tot donderdag....

straks even twee plannen opschrijven en de spullen voor Maria klaarleggen. Nou even 2 plannen opschrijven... het zou moeten, maar ik zie wel hoever ik kom.

het is koud buiten. Er hangt een grijzige mist, de zon is in geen velden of wegen te zien. Mijn moeder is naar Zandvoort voor een paar dagen.. ik hoop echt dat zij wat opener weer hebben.

Gisteren had ik tagliatella met zalm in roomsaus. Vandaag denk ik dat ik gewoon wat aardappelpuree eet met wat groentes en een biefstukje. Als ik dat tenminste nog in de vrieskist heb, want anders gaat het niet door. Dan mag ik wat anders verzinnen. Ton doet geen boodschap buiten de zaterdag. En Evelien heeft deze week Jaimey dus komt niet elke dag. Morgen is ze er in ieder geval om te poetsen....

Gisteren heb ik met de rechtsbijstand gebeld over mijn auto ongeluk eind vorig jaar. Ik had weer een voorschot gekregen op de kosten die ik maak. Ik heb nu overlegd dat hij van mij best tegen de tegenpartij mag vertellen waarom de behandelingen van mijn nek stilstaan en voorlopig ook niet opgestart worden. Ik heb hem ook uitgelegd dat er twee zaken door elkaar lopen nu: mijn whiplash en mijn kanker...de kankerbehandeling krijgt prioriteit...en omdat ik een risicopatient bent krijg ik geen manuele therapie. Goed, de verzekering-expert was het er nu toch wel mee eens. Dat zou wat gemakkelijker worden om te verklaren dat er geen acties zijn.

Ik ga de was maar eens bekijken.. en de strijk.. misschien lukt het me links:)

fijne dag allemaal4 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat ze er wat op weten donderdag want het lijkt me dodelijk vermoeiend voor je zo. Fijn dat het opgelost is, soms kun je gewoon niet samen één of eens zijn, daar zijn we mensen voor. Eten, sja ik had gister witlof uit de wok met vis en kaassaus, erg lekker. Vandaag wordt het gewoon aardappels met bloemkool. Ach maakt het uit, als het maar snmaakt.
  Fijn dat die verzekeringman eindelijk meewerkt, duurt anders lang genoeg zeg, die hebben ook nooit haast, behalve als ze geld van je moeten krijgen. Hier ook grauw en grijs, maar als het zo blijft doen we vanmiddag wat kaarsjes en het haardje aan, geen probleem. Het is echt zo'n spinneragdag. Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is hier ook grijs met af en toe een bui Bah.
  Ik hoop dat het voor jou snel donderdag is zodat je weet bij wie je daar voor moet zijn...

  Verzekeringen pff kan echt lang duren,gelukkig is bij deze het kwartje gevallen en komt er beweging in,anders ziet je echt tot weet ik hoelang te wachten.

  En had je wat in de vriezer liggen?
  Vandaag hebben we pannekoeken op het recept staan :):) en het deeg voor het brood staat ook al te rijzen,de hulp heft de keuken gedaan en ik de kamer zodat ik net even heerlijk ruim een uur niks hoefde te doen en lekker even alleen in huis was mmm deze uurtjes zo zijn wel lekker :):)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo Frieke
  Ik voel met je mee ,Hans is al 3 jaar thuis en heel onverwachts en hij zit me ook zo vaak in de weg .Maar waar een weg is ,is ook wel iets anders of zoiets .Ik zelf vind dat jij nogal lang wacht met de arts erbij te halen .
  Hebben ze waar jij wordt behandeld geen persoonlijke begeleidster .Hier in Nijmegen heb je dat wel en die kun je ten alle tijden bellen .Heb je daar al naar geinformeerd .Het lijkt mij van wel .Jammer dat het zo op en neer gaat ,maar je leert nu genieten van de dagen die wel goed gaan en de dagen die slecht gaan ,geef je maar over ,want dat is je enigste keus .
  Deze vond ik nog op internet ;
  Leuk verhaal.
  Op een dag maken 3 mannen een tocht door de jungle en komen bij een woest kolkende rivier. Ze hebben geen flauw benul hoe ze die moeten oversteken.
  Daarom besluit de eerste man te bidden: "Alstublieft, God, geef me de kracht om deze rivier over te steken."
  Daarop beginnen de spieren in zijn armen en benen te groeien en slaagt hij erin de rivier in een paar uur over te zwemmen, waarbij hij twee keer bijna verdrinkt.
  De 2e man ziet dat en bidt: Alsjeblieft, god,geef me de kracht en het gereedschap om deze rivier over te steken."
  Vanuit het niets verschijnt een boot en hij roeit met moeite in een uur de rivier over, waarbij hij bijna twee keer omslaat.
  De derde man ziet dat en bidt:"Alstublieft God, geef me de kracht, het gereedschap en het vernuft om deze rivier over te steken."
  Onmiddellijk verandert hij in een vrouw. Ze kijkt op de kaart, loopt honderd meter stroomopwaarts en steekt de brug over naar de overkant.
  ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Slapen is zo belangrijk zeg. Ik weet wel met 'n whiplash hoeveel last je snachts met draaien kunt hebben, maar niet met kanker.
  Gelukkig ben ik 'n whiplashgeval die na 17 jaar inmiddels haar gangetje weer kan gaan, dus ik geniet weer per dag. Zolang ik tussendoor maar even ga liggen en niet te rare dingen doe kan ik weer best veel. Kan daar verder maar 1 ding over zeggen: Laat je niet aan je nek trekken ofzo want dat heeft mij destijds de das omgedaan. Ik heb nu 'n paar jaar kussen van koudschuim in vorm en daar kan ik me rust in vinden.

  Koud is het inderdaad he, ik wil nog zo graag zomer, maar als ik dan om me heen kijk, ach dan heeft de herfst ook wel weer wat.

  Meid, hou op over dat lekkere eten van jou, het water loopt me in de mond nu. Misschien 'n ideetje dat ik je strijk kom doen en dan als vergoeding kan genieten van jouw keukenpecialiteiten. Nee grapje hoor, moet kunnen he.
  knuffel Nonny

  BeantwoordenVerwijderen