.

.

woensdag 17 september 2008

de dag erna

lieve allemaal... ik geniet van jullie reacties en ondersteuningen... ik heb ze dan ook hard nodig.. de afgelopen 3 weken ben ik zo ziek geweest met als klap op de vuurpijl gisteren hals over kop naar spoedeisende hulp... gelukkig mocht ik na 5 uur weer naar huis... met de boodschap dat ik voortaan na 2 dagen moet komen..... jajaja... gemakkelijk praten hè,, in ieder geval chemo drie is nu ook weer uit gesteld .. slechts een week... maar toch... ik heb geen internist gezien nog.. daar ga ik vandaag achter heen..

ik heb een keigoede invalster op de dinsdag voor clair... ze heet Maria.. en het klikt.. ze vindt het ook leuk. Zij heeft alle leerlingen behalve die van woensdagmiddag. Daar komt vanmiddag iemand anders voor. Anke, een 3dejaars onderwijsassistente. Zij wil deze leerlingen wel begeleiden als stage... zo blijf ik verantwoordelijk voor het programma en voortgang. Anke gaat de uitvoering doen. Ik ben hier wel blij mee.. zo houd ik ook wat inkomsten, al is dat natuurlijk niet zoveel, want ik wil Anke ook betalen. De inomsten van de dinsdag ben ik natuurlijk volledig aan Maria kwaijt. Maar zij regelt alles zelf en is ook verantwoordelijk voor het programma en uitvoering.

Zo zie je maar.. ondanks mijn ziek zijn, zijn de dingen toch op hun plekje gerold. En daar ben ik blij om......

Ik heb weer een klaartje: de gele roos tegen de garage heeft een paar bloemen...ze staan te blinken in een heel klein herfstzonnetje... en daaronder zie ik de oostindische kers met vlammend oranje bloemen... kijk, dat maakt me blij....

fijne dag allemaal

4 opmerkingen:

 1. Blij dat ik weer een berichtje zie meidje, ik was erg ongerust.Had al van die ziekenhuis scenario's in mijn hoofd maar dacht dat kan niet, dan belt Tonny wel of zo. Zat er toch niet ver naast eigenlijk. Fijn dat alles voor de praktijk geregeld is en loopt, dat geeft een stukje rust toch. Nu maar snel helemaal opknappen van die griep. Hebben ze je wat gegeven? Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Frieke,

  Ik hoop dat je weerstand weer wat beter is, voordat je aan je derde chemo mag beginnen. Een week uitstel betekent ook een week de tijd om meer weerstand op te bouwen.
  Ik heb nog een vraag, kan de oncoloog niet iets voorschrijven tegen dat braken en ziek voelen? Want zoals je geleefd hebt de afgelopen tijd is niet fijn. Je bent al ziek en dan heb je toch ook behoefte aan de mogelijkheid om ook naar leuke momenten uit te kijken, zoals een trouwerij. Dat zorgt er namelijk ook voor dat je weerstand verhoogd.
  Ik ben blij dat je twee kliks hebt gevonden voor je kinderen van de praktijk. Een zorg minder.

  Groetjes en een dikke knuf en veel positieve energie
  MOnique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hopen hier toch echt dat je snel opknapt hoor,want dit is voor jou maar ook Ton helemaal niks.

  Wel heel fijn dat je praktijk geregeld is,dat is een hele zorg minder en kan jij je op jezelf concertreren!
  Pas op hoor Frieke,goed om je zelf denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om weer wat van je te lezen Frieke. Gelukkig dat je praktijk nu goed is geregeld dat zal ook een zorg minder zijn.
  Maar nu eerst maar zien weer wat meer weerstand te krijgen hoor want een week uitstel is niet zo veel.
  Heel veel sterkte en beterschap!
  Knuf Maaike

  BeantwoordenVerwijderen