.

.

dinsdag 26 augustus 2008

weer boven water

... ik zie alles door een roze wolk.. leuk die morfine.. ben een dubbelgangster nu..het lijkt wel of ik twee keer besta.. maar de pijn is nagenoeg weg... alleen, dit is ook niet leuk.. dus ik ga de tijdsintervallen tussen 2 innames maar langer maken.. anders blijf ik slapen..

de musical was erg leuk... het was gezellig met elkaar, maar ik was blij thuis te komen.. gisteren echt de hele dag geslapen.. vandaag ga ik daar tegen in...

vrijdag heb ik nu echt mijn 2de chemo... ik moet er in totaal 8.. als ik net zoveel bijwerkingen krijg als na de eerste dan kunnen ze me opvegen denk ik.. dus ik ga voor de nul nu.. geen enkele complicatie meer.. ik heb er zat gehad..

fijne dag allen
grts

2 opmerkingen:

  1. Af en toe een roze wolkje is wel lekker en als je slaapt voel je idd niks, maar je leven staat wel even stop. Je hebt gelijk als je zegt dit wil ik ook niet. Als adempauze is het natuurlijk lekker. Fijn dat je toch hebt kunnen genieten van de mucical, even de zinnen verzetten is ook nodig. Je wereld wordt toch al zo klein als alles om ziekte draait. Ik ga als een gek duimen dat de bijwerkingen of wegblijven of heel weinig zijn voor je na vrijdag.Dan is het allemaal wat makkelijker te behappen, zonder dat is het toch al heftig zat . Jij ook een goede dag meiske, knuf: Trudie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He Frieke,

    Een roze wolk is soms fijn, vooral even geen pijn is prettig. Ik wens jou heel veel sterkte toe vrijdag. En duim voor je dat je nu geen complicaties krijgt. Een keer is voldoende.

    Groetjes MOnique

    BeantwoordenVerwijderen