.

.

maandag 7 juli 2008

ik ben het zat

meer dan zat.. ja je kon er op wachten zeg maar, maar nu heb ik een overbelaste linker arm (schouder).. erg pijnlijk allemaal..Tonny heeft mijn "oude" stoel weer naar beneden gehaald.. deze staat naast de bank als een vlag op een modderschuit, maar hij zit tenminste goed voor mij..

Ik wacht eigenlijk op een telefoontje van Opname om de goede tijd van de operatie morgen door te krijgen en van mijn gewenste aanwezigheid... ik ben best bang weer.. weer die prikken, weer die volledige narcose..en dan neem ik me wel voor om daar niet bang voor te zijn, maar dat werkt niet... hetzelfde als rond je huis rennen en niet aan je hoofdpijn denken.. dat lukt ook niet..

Afkloppen maar het stoppen met de Lyrica heeft nog geen zenuwpijn opgeleverd..,mijn hele borst is aan het vervellen en weer aan het doorbranden... de bestraling werkt gewoon nog even door. Dat was al gezegd. De huid voelt aan als oud leer...:)

Janneke en Timmie hebben hun trouwdatum op 1 augustus 2009 vastgesteld. Dat is op een zaterdag. Midden in de schoolvakantie vlogend jaar.

Ja de kippen leggen al... we hebben 3 grote eieren elke dag...dus we voorzien famile en vrienden van eieren....zo'n 20 eieren in de week krijgen wij echt niet op.

Er breekt hier een noodweer los.. het lijkt wel voor niets. Gisteren heb ik bedacht dat ik wat in de achtertuin ging doen, maar dat laat ik nu ook maar uit mijn hoofd...morgen weer een dag bij wijze van spreken. We gaan toch de kachel naar het terras achter verplaatsen. Waar hij nu staat, zit je altijd in een trekgat. En op het achterterras kan je mooi beschut zitten. Er staat nu een nieuwe schutting langs het Kerkpad...en de kastanjes staan volop in blad.. dus wat willen we nog meer....

Fijne dag allemaal

3 opmerkingen:

 1. Voor een moedig hart is niets onmogelijk , maar angst kent zelfs de moedigste mens. Geen angst hebben is dom. Ik begrijp jouw angst meiske en het gevoel van het zat zijn en je gewone tussen haakjes leven terug willen hebben. Ik heb wel niet wat jij moet doormaken, maar het gevoel ken ik maar al te goed. Ik ga voor je duimen morgen dat het goed mag gaan met het prikken, dat het eens een keer wel goed gaat. Heel veel sterkte morgen , denk aan je! Knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meiske, is het een beetje gegaan?
  Hoop snel wat te lezen zodra je kunt. Sterkte met de eerste chemo, knuf: Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Frieke,
  Weer even wat van me laten horen, ik lees regelmatig mee en denk vaak aan je. Het is een hele strijd die je moet leveren en ook heel logisch dat dan regelmatig de angst toeslaat.
  Hoe is het nu met je, is het gister allemaal goed gegaan? Deze week ook de start van de chemo las ik, heel veel sterkte hiermee ik hoop dat je er niet al te veel last van zal ondervinden.
  Knuf Maaike

  BeantwoordenVerwijderen