.

.

donderdag 8 mei 2008

een spreekwoord zegt...

Prijs de ochtend nooit voor het avond is... dat weet ik dan nu weer.... ik probeer dit op de pc te krijgen met microfoon en software (natural dragon) en het lukt wonderwel.. maar haalt het niet bij gewoon zelf schrijven/tikken..

Ik heb me toch denk ik teveel ingespannen... mijn pols joekert van de pijn...en mijn vingers zijn keidik
Maar het zittend ziekenvervoer is geregeld.. ik ga met taxibedrijf van Lieshout uit Heeswijk....dat is in ieder geval een zorg minder.. en ook heb ik de nieuwe tabletten van Lyrica gehaald... dat kwam vandaag ook rond... waarom voel ik me dan zo kl..

Ik denk dat ik maar een kop thee ga pakken en gewoon wat ga prullen.. misschien helpt het...

grts
frieke

3 opmerkingen:

 1. Waarom het zo klote gaat lieffie? Omdat jij gewend bent om je zaakjes zelf te regelen en het moet beuren zoals Klaartje het wil en zo beurde het ook meestal wel. Nu ligt het niet in je eigen hand schat, dat is zwaar te verteren voor een eigenwijssie zoals jij. Ik hoop dat de pijn wat afzakken gaat en je toch nog kunt genieten van een zomerse avond in Mei, t'zijn de kleine dingen troel, de kleine dingen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Frieke,
  Ik heb weer even bijgelezen.
  Meis je doet het goed hoor,
  die klote pijntjes krijgen jou er niet onder meis.
  Khoop dat de pijn aan je pols en arm inmiddels weer afgezakt is.
  Fijn weekend en zoals Trudie zegt, geniet van de kleine dingetjes.
  Dikke knuf, klaar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Trudie en Klaar
  fijn dat jullie gereageerd hebben.. de pijn is nog niet afgezakt helaas.. maar op een gegeven moment treedt gewenning in:).. ach het komt allemaal wel..en overgeven Trudie... tja dat is nooit mijn sterkste kant geweest.. dat klopt..ik kan wel zeggen: nu zal ik het eren, maar dat weet ik zonet nog niet:)
  grts
  frieke

  BeantwoordenVerwijderen